.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ-ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΤΟΥ 2020 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2021


Οι περισσότεροι γνωρίζετε ήδη ότι οι Κατατακτήριες εξετάσεις του Δεκεμβρίου 2020 δεν έχουν πραγματοποιηθεί με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας λόγω του κορωνοιού. Περιμένουμε σχετική απόφαση από το Υπουργείο για τη διαξεγωγή τους. 

Πολλοί εκφράζουν τη γνώμη ότι για 3 μέρες εξετάσεων μπορούν να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας για να πραγματοποιηθούν. Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει ό,τι θεωρείται καλύτερο για τη δημόσια υγεία πράγμα που θα το αποφασίσει το Υπουργείο Υγείας.

Στο προκείμενο λοιπόν, οι υποψήφιοι που προετοιμάστηκαν και αναμένουν τις εξετάσεις του 2020 έχουν δίκιο να έχουν κουραστεί, αλλά να κάνουν κουράγιο και να σκέφτονται πόσο ισχυρό είναι το κίνητρο που τους οδήγησε σε αυτή τη διαδικασία ώστε να μην σταματήσουν τις επαναλήψεις τους.


Όσον αφορά τις εξετάσεις του Δεκεμβρίου 2021, όπως όλα δείχνουν θα γίνουν κανονικά. Η υγειονομική  κατασταση στη χώρα θα είναι πολύ καλύτερη, αφού θα έχει εμβολιαστεί σχεδόν το 80% του πληθυσμού. Πολλοί λοιπόν, περιμένουν εσφαλμένα να δουν πότε θα γίνουν οι εν αναμονή εξετάσεις του 2020 για να προετοιμαστούν για το 2021. Η διαδικασία των κατατακτηρίων είναι ιδιαίτερα απαιτητική, θέλει χρόνο και κόπο για την αφομοίωση της ύλης. Ως εκ τούτου, δεν είναι λογικό να περιμένουν οι υποψήφιοι τι θα γίνει.... Ειδικά για τις σχολές Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Νοσηλευτικής και Νομικής αν οι υποψήφιοι δεν ξεκινήσουν προετοιμασία το αργότερο έως Απρίλιο με αρχές Μαΐου δεν έχει κανένα νόημα μετά να δώσουν για το 2021....θα είναι απλώς άσκοπη σπατάλη χρημάτων για μια προετοιμασία αμφιβόλου ποιότητας, λόγω έλλειψης ικανοποιητικού χρόνου προετοιμασίας 

Επιτυχόντες του φροντιστηρίου μας Κατατακτηρίων Δεκεμβρίου 2017

 

Ψηφίστηκε τροπολογία από το Υπουργείο Παιδείας τον Μάιο του 2016, που προβλέπει την παροχή δωρεάν πανεπιστημιακών συγγραμμάτων σε φοιτητές που προέρχονται από Κατατακτήριες Εξετάσεις. Διαβάστε το Άρθρο 65.

 

Σύμφωνα με το Νέο Νόμο των Κατατακτηρίων Εξετάσεων (Νόμος 16/12/2013) το ποσοστό των κατατάξεων, ορίζεται σε ποσοστό 12% επί του αριθμού των εισακτέων κάθε Ακαδημαικού Έτους κάθε Τμήματος μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων.

Εισακτέοι Έτους 2014

 

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ:

 

2) ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

3) ΝΟΜΙΚΗΣ

4) ΙΑΤΡΙΚΗΣ

5) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

6) ΑΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Δείτε το νέο νόμο για τις κατατακτήριες εξετάσεις

Με εμπειρία 10 ετών και εξαιρετικά αποτελέσματα (ενδεικτικά: 100% στις κατατακτήριες για το Παιδαγωγικό Πατρών το 2009), προσεγγίζουμε στο 100% τις πιθανότητες επιτυχίας σας για τις κατατακτήριες εξετάσεις στις παραπάνω σχολές όπου απόλυτα και αποκλειστικά ειδικευόμαστε.

Με εισηγητές που γνωρίζουν από πολύ κοντά τη διαδικασία των κατατακτηρίων αλλά και ειδικότερα τα παιδαγωγικά και νομικά τμήματα της χώρας και τις συγκεκριμμένες απαιτήσεις τους, σας μειώνουμε κατά πολύ το χρόνο και τον όγκο διαβάσματος και σας κατευθύνουμε στα επιλεγμένα εκείνα σημεία μελέτης όπου πρέπει κανείς να ρίξει το βάρος του.

Επικοινωνήστε άμεσα για δήλωση συμμετοχής στο πρώτο (δοκιμαστικό) μάθημα.