.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ-ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ

 

Επιτυχόντες του φροντιστηρίου μας Κατατακτηρίων Δεκεμβρίου 2017

 

Ψηφίστηκε τροπολογία από το Υπουργείο Παιδείας τον Μάιο του 2016, που προβλέπει την παροχή δωρεάν πανεπιστημιακών συγγραμμάτων σε φοιτητές που προέρχονται από Κατατακτήριες Εξετάσεις. Διαβάστε το Άρθρο 65.

 

Σύμφωνα με το Νέο Νόμο των Κατατακτηρίων Εξετάσεων (Νόμος 16/12/2013) το ποσοστό των κατατάξεων, ορίζεται σε ποσοστό 12% επί του αριθμού των εισακτέων κάθε Ακαδημαικού Έτους κάθε Τμήματος μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων.

Εισακτέοι Έτους 2014

 

ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ:

 

2) ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

3) ΝΟΜΙΚΗΣ

4) ΙΑΤΡΙΚΗΣ

5) ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

6) ΑΕΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Δείτε το νέο νόμο για τις κατατακτήριες εξετάσεις

Με εμπειρία 10 ετών και εξαιρετικά αποτελέσματα (ενδεικτικά: 100% στις κατατακτήριες για το Παιδαγωγικό Πατρών το 2009), προσεγγίζουμε στο 100% τις πιθανότητες επιτυχίας σας για τις κατατακτήριες εξετάσεις στις παραπάνω σχολές όπου απόλυτα και αποκλειστικά ειδικευόμαστε.

Με εισηγητές που γνωρίζουν από πολύ κοντά τη διαδικασία των κατατακτηρίων αλλά και ειδικότερα τα παιδαγωγικά και νομικά τμήματα της χώρας και τις συγκεκριμμένες απαιτήσεις τους, σας μειώνουμε κατά πολύ το χρόνο και τον όγκο διαβάσματος και σας κατευθύνουμε στα επιλεγμένα εκείνα σημεία μελέτης όπου πρέπει κανείς να ρίξει το βάρος του.

Επικοινωνήστε άμεσα για δήλωση συμμετοχής στο πρώτο (δοκιμαστικό) μάθημα.